Årsmöte ”per capsulam”

  • 17 jan 2021

Vi befinner oss fortsatt i ett läge med många restriktioner vilket gör att vårt planerade Årsmöte måste hållas ”per capsulam” dvs. utan fysisk närvaro.

Det ställer speciella krav på våra medlemmar, att de lämnar in förslag och synpunkter via mail eller brev i förväg. 

Datum för årsmötet har senarelagts till onsdagen 24 mars, för att ge oss tid till att hantera den uppkomna situationen. Beroende på hur mycket synpunkter och förslag som kommer in så anpassar vi mötet därefter. Tanken är att det kan fastställas om enighet uppnås.

Den 31 jan. 2021
Styrelsen vill ha in eventuella motioner/förslag före söndagen 31:a januari för att hinna behandla dessa. Information kommer med kallelse.

Vecka 9 2021
Skickas kallelse ut med agenda och eventuella motioner/förslag. Eftersom det inte blir ett fysiskt möte måste de av er som har synpunkter komma in med dessa senast 14 dagar innan "Årsmötet" för att styrelsen ska hinna behandla dessa. Kallelsen kommer att gå ut via mail och SMS. Pappersutskick görs till de som saknar mail och mobilnummer.

Om du har mail eller mobilnummer som du inte anmält kan du skicka in dessa på mail:  kassor@mchkstockholm.se

Den 24 mars 2021
Årsmötet hålls av styrelsen om enighet uppnås. Då inga motförslag eller synpunkter inkommit så fastställs förslagen av styrelsen. Inget "Skype-årsmöte" kommer att hållas.